DAKMATERIALEN EN DAKISOLATIE KOPEN BIJ AL-BORENO LIMBURG 

 

VERKOOP DAKMATERIALEN EN DAKISOLATIE IN TESSENDERLO

Hebben enkele dakpannen de storm niet doorstaan of bent u van plan om zelf uw dak te vernieuwen? Wij van Al-Boreno in Tessenderlo staan in voor de verkoop van dakmaterialen en dakisolatie in Limburg en dit voor daken. In ons assortiment vindt u dankzij heel wat verschillende types en kleuren een ruim aanbod aan dakpannen, leien, roofingproducten, Resitrix-EPDM, dakisolatiematerialen, lichtkoepels en dakgoten.

Dakpannen en leien

Dakgoten, kornissen en afvoerbuizen in zink

Resitrix-EPDM

Dakisolatie

Verkoop van dakmaterialen en dakisolatie

Bestellingen van specifieke producten mogelijk

Advies van echte dakexperts

Stalen en fotomateriaal voor een weloverwogen keuze

Mogelijkheid tot plaatsing door vakkundige dakwerkers

Resitrix-EPDM

KWALITEIT EN EEN UITSTEKENDE SERVICE ONDER ÉÉN DAK

Wij van Al-Boreno in Tessenderlo bieden een ruim assortiment dak- en isolatiematerialen aan voor enthousiaste doe-het-zelvers of professionals. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Dan staat ons team u graag te woord en plaatsen wij zo nodig een bestelling bij een van onze leveranciers.

Wij staan niet alleen in voor de verkoop van dakmaterialen en dakisolatie, maar zijn ook actief als ervaren dakwerkers in platte daken. Hierdoor kennen we alle kneepjes van het vak en kunnen we u des te beter begeleiden doorheen het beslissingsproces. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze dakwerkers in te schakelen, ook wanneer u slechts een deel van het werk door een professional wilt laten uitvoeren. Bespreek de mogelijkheden met ons gekwalificeerd team en we stellen meteen een offerte voor u op.

1/2

1/1

VAN PLAN OM UW DAK TE RENOVEREN?

Koop uw dakmaterialen en dakisolatie aan bij Al-Boreno in Tessenderlo (Limburg).

 

Spoorwegstraat 17/1
3980 Tessenderlo

Industriezone (West-Limburg)

Geenrode 1616
3980 Tessenderlo

BE0461189567