Al-Boreno (Limburg) voor de plaatsing van dakramen


+32 477 77 20 64 Contacteer ons

Breng meer licht in uw woning

Een dakraam of lichtkoepel plaatsen is de beste oplossing wanneer u van plan bent om uw zolder of de ruimte onder uw dak als woonruimte te gebruiken. Hierdoor haalt u veel meer natuurlijk licht naar binnen, wat niet alleen een positieve invloed heeft op de sfeer in de kamer maar daarenboven ook een ruimer gevoel creëert. Daarnaast biedt het mogelijkheden tot natuurlijke verluchting waardoor het wooncomfort aanzienlijk toeneemt. Het uitzicht krijgt u er gratis bovenop!

Professionele plaatsing van dakramen in Limburg en verder

Als specialist in dakrenovatiewerken zijn wij van Al-Boreno eveneens uw partner voor de plaatsing van dakramen en lichtkoepels. We plaatsen zowel wentelende dakvensters als valramen in de omgeving van Tessenderlo en met uitbreiding in de volledige provincie Limburg. Daarnaast accepteren wij regelmatig opdrachten voor dakramen in Vlaams-Brabant of Antwerpen. Wij verzorgen zowel de plaatsing van dakramen voor particulieren als voor bedrijven, bijvoorbeeld bij het voorzien van extra kantoorruimte.

  • Alle soorten dakramen (lichtkoepels, tuimelvensters, zolderramen etc.)

  • Geen beperkingen op vlak van afmetingen

  • Bediening met of zonder bedieningsstok

  • Verschillende kleuren en materialen (metaal, massief hout, aluminium, pvc enz.)

  • Inclusief plaatsing dakramen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

Dakraam kopen in Tessenderlo

Bent u van plan om zelf in te staan voor de plaatsing van het dakraam in een hellend dak? Ook dan helpen we u graag verder. Bij ons vindt u talloze dakramen en helpen we u graag bij het vinden en kiezen van het juiste dakraam voor uw renovatieproject. U rekent op ons uitgebreid leveranciersnetwerk, ons ongebreideld advies en onze scherpe prijzen. Kom vandaag nog langs voor de aankoop van uw dakraam.

Meer weten over onze dakramen?

Contacteer ons!