Al-Boreno: expert in hellende daken in Limburg 


+32 477 77 20 64Contacteer ons

Hellende daken in pannen en leien in Limburg

Al-Boreno in Tessenderlo is met meer dan 40 jaar ervaring een specialist in het construeren van hellende dakconstructies. Zo voeren we projecten uit in heel Limburg, maar ook in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Bij de constructie van een hellend dak geven we steeds de voorkeur aan dakpannen of leien. Natuurleien zijn een erg milieuvriendelijke optie en hebben een lange levensduur. Omdat deze vaak vrij zwaar zijn, moet het dak eerst worden geïnspecteerd. Een lichtere en iets goedkopere optie is dan weer het gebruik van kunstleien. Deze worden gemaakt uit vezelcement en gaan daarom iets minder lang mee. De meest gekozen optie voor een hellend dak blijf echter het gebruik van dakpannen. Deze kunnen bestaan uit beton of klei en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Hellende daken in pannen of leien hebben iets gemeen: de keuze is op zijn zachtst gezegd overweldigend. Daarom kunnen wij u steeds een aantal voorbeelden voorleggen. Hierdoor krijgt u alvast een idee over de verschillende materialen en de kleuren. Uiteraard hebben we ook fotomateriaal om u optimaal te begeleiden. Een dakraam laten plaatsen? Ook dit is uiteraard mogelijk.

Contacteer ons

De oplossing voor uw hellend dak in Limburg

Wij leggen, renoveren en herstellen niet alleen hellende daken voor particulieren, maar doen dit ook voor bedrijven of openbare gebouwen. In het verleden hebben we bijvoorbeeld het hellend dak van een lokale kerk gerenoveerd. Ook voor dergelijke grote projecten doet u een beroep op onze diensten. Hierbij staan we garant voor een scherpe offerte en het behoud van de authenticiteit, net zoals een veilige uitvoering steeds vooropstaat.

Ook voor platte daken kunt u trouwens bij ons terecht.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.