Uw dakwerker voor platte daken in Limburg 


+32 477 77 20 64 Contacteer ons

De partner voor uw plat dak in Limburg

Wij van Al-Boreno in Tessenderlo zijn gespecialiseerd in zowel de constructie van nieuwe platte daken als in renovatieprojecten. In de eerste plaats plaatsen we dan ook nieuwe platte daken in Limburg. Vervolgens staan we in voor de renovatie van bestaande platte daken in Limburg. Uiteraard voeren we zo nodig herstellingen uit, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van insijpelend vocht. 

Ten slotte kunt u ons ook contacteren voor de plaatsing van lichtkoepels. Wij zijn beschikbaar om overal in Limburg lichtkoepels te plaatsen en informeren u graag over de mogelijkheden.

U krijgt de keuze uit verschillende modellen met uiteenlopende afmetingen en rekent daarbij op ons advies. 

  • Plaatsing nieuwe platte daken in Limburg

  • Renovatie platte daken in Limburg

  • Herstellen van platte daken in Limburg

  • Plaatsen van lichtkoepels in Limburg

Onze keuze voor Resitrix-EPDM

Wij van Al-Boreno zijn de lokale specialist voor platte daken in Resitrix-EPDM uit Limburg. Dankzij onze keuze voor Resitrix-EPDM garanderen we keer op keer een wortelvaste waterdichting en een levensduur die oploopt tot vijftig jaar. Daarnaast kunnen we dit type dakbedekking elk seizoen aanbrengen en verloopt de plaatsing vrij eenvoudig, terwijl de visuele controle des te beter verloopt. Omdat Resitrix-EPDM voor alle ondergronden geschikt is, net zoals voor de bouw van groendaken, bent u alvast zeker van een gedegen oplossing. Dit alles doen wij zowel voor particulieren als bedrijven in Limburg. Zelf aan de slag gaan? Ook dakmaterialen en dakisolatieResitrix-Epdm kopen kan bij Al-Boreno.

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten of heeft u liever een vrijblijvende offerte?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.