top of page
Dakgereedschap, Soudal lijmen, Leister

VAN WARMELUCHTBLAZERS EN LIJMEN TOT BEVESTIGINGSMATERIALEN 

Bij Al-Boreno in Limburg

DIVERSE PRODUCTEN

Naast roofing, Resitrix EPDM en andere EPDM, isolatie, lichtkoepels, dakranden en dakgoten is Al-Boreno in Tessenderlo, Limburg (op de grens met Antwerpen en Vlaams-Brabant) ook het adres van tevreden klanten in heel België voor andere producten en dakgereedschap die je kunnen bijstaan in al je dakwerkzaamheden, en dat aan een scherpe prijs. Advies nodig? Dat geeft Al-Boreno je graag.

Leister heteluchtapparaten en lasapparaten

Leister

Een groot plat dak lassen op een industrieel gebouw, bitumen of andere dakbedekkingsmembranen lassen, aansluitingen en lichtkoepels lassen, … voor deze werken zijn de Leister lasapparaten je ideale gereedschap.

Lijmen van Soudal

Soudal.jpg

Dakisolatie duurzaam, zuinig en netjes verkleven? Grote of kleine projecten: Al-Boreno heeft hoogwaardige lijmen van Soudal voorradig om elke klus te klaren.

Bevestigingsmaterialen van Eurofast

Eurofast.png

Je kan nog zo’n degelijk materiaal voor je dak voorzien, het juiste bevestigingsmateriaal is net zo belangrijk om kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Wij vertrouwen op Eurofast , specialist in mechanische bevestigingsoplossingen voor platdaksystemen.

OP ZOEK NAAR GESCHIKT GEREEDSCHAP OF DE JUISTE PRODUCTEN VOOR JE DAKWERKEN? 

Kom langs bij Al-Boreno en laat je adviseren door professionals

Persoonlijke service – Ervaring & advies – Beste prijs & kwaliteit – Snelle levering – 7/7 bereikbaar

bottom of page