GEEF UW HUIS EEN NIEUWE UITSTRALING MET DE JUISTE GEVELBEKLEDING 

GEVELBEKLEDING IN VERSCHILLENDE MATERIALEN

Wenst u uw woning een nieuwe uitstraling te geven? Al-Boreno in Tessenderlo is de expert voor gevelbekleding in Limburg. Bij ons krijgt u de keuze uit verschillende materialen die stuk voor stuk hun eigen voordelen hebben. Onder andere voor gevelbekleding in leien doet u een beroep op onze diensten, maar dit geldt ook voor sidings, rockpanel, Trespa- en Kronoart-platen.

 

Sidings staan bekend als kwalitatief en duurzaam. Het is bestand tegen de ergste weersinvloeden en u vindt ze zowel in pvc als in composiet of hout. Rockpanel is dan weer een vorm van houten gevelbekleding en geeft uw woning of gebouw een moderne uitstraling, terwijl het uitermate goed scoort op vlak van brandveiligheid. Dit type wordt voornamelijk gekozen wanneer u creatief wilt omspringen met de uitstraling van de woning. Trespa heeft dezelfde karakteristieke elementen en oogt, onafhankelijk van uw keuze voor hout, steen of metallic, erg levendig. Kronoart is dan weer een hoogwaardige gevelbekleding die bekend staat omwille van de duurzaamheid. Het bestaat uit hogedruklaminaatplaten en behoudt zijn uitstraling in de meest veeleisende situaties

 

Gevelbekleding in leien in Limburg

Rockpanel-gevelbekleding in Limburg

Gevelbekleding met sidings in Limburg

Trespa-gevelbekleding in Limburg

Kronoart-gevelbekleding in Limburg

UW EXPERT VOOR GEVELBEKLEDING IN LIMBURG

Wij van Al-Boreno helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Daarom tonen we u steeds een aantal voorbeelden en stellen we desgewenst verschillende offertes voor u op. We doen dit zowel voor bedrijven als voor particulieren in Limburg, maar aanvaarden ook regelmatig opdrachten in Antwerpen en Vlaams-Brabant. We staan echter alleen in voor gevelbekleding en niet voor andere gevelwerken in Limburg.

Gevelbekleding uitgevoerd door Al-Boreno
1/1

ONTVANGT U GRAAG MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE MET BETREKKING TOT GEVELBEKLEDING IN LEIEN OF ANDERE MATERIALEN?

Neem dan contact met ons op.

 
Gevelbekleding uitgevoerd door Al-Boreno
Gevelbekleding uitgevoerd door Al-Boreno
Gevelbekleding uitgevoerd door Al-Boreno
Gevelbekleding uitgevoerd door Al-Boreno
1/1