UW EXPERT IN LIMBURG VOOR ZINKWERKEN EN DAKGOTEN

DAKGOTEN OP MAAT IN ZINK PLAATSEN OF VERVANGEN

Een belangrijk onderdeel van uw hellend of plat dak is de afvoer van het regenwater. Zonder een goede afvoer krijgt u gegarandeerd met waterschade af te rekenen. Net daarom is een goede dakgoot essentieel om de duurzaamheid van uw dak te garanderen. Tegelijkertijd merken we dat kapotte dakgoten vaak aan de oorzaak liggen van problemen met daken.

Omdat de kwaliteit en het afwerkingsniveau bepalend is voor de levensduur, rekent u maar beter op vakmanschap. Wij van Al-Boreno in Tessenderlo in Limburg maken niet alleen dakconstructies, maar zorgen ook voor de correcte afwatering. Omwille van de prijs-kwaliteitverhouding is de keuze voor dakgoten in zink vrij logisch. Ook wanneer er ooit schade aan de dakgoot optreedt, zijn dakgoten in zink een stuk makkelijker te herstellen.

DE EXPERT VOOR DAKGOTEN, AFVOERBUIZEN EN KORNISSEN IN ZINK

Bij het plaatsen van uw dakgoot in zink, leveren we geen half werk en zorgen we meteen ook voor de kornissen en de afvoerbuizen. Hierbij kiezen we eveneens nadrukkelijk voor zinkwerk, zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het plaatsen van kornissen en afvoerbuizen in zink vergt de nodige precisie en vakkennis. Gelukkig rekent u bij ons op decennialange ervaring. We staan niet alleen klaar voor de Limburgse plaatsing van afvoerbuizen en kornissen, maar maken al even graag de verplaatsing naar Antwerpen of Vlaams-Brabant. We doen dit alles zowel voor particulieren als voor bedrijven, ongeacht of het nu gaat om zinkwerk bij platte.

Al-Boreno specialist in afvoerbuizen in zink
1/3

ZOEKT U NAAR EEN VAKMAN VOOR DE PLAATSING OF VERVANGING VAN DAKGOTEN, AFVOERBUIZEN EN KORNISSEN IN ZINK?

Vraag nu een offerte aan voor uw afvoerbuizen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant!