top of page
Dakisolatie kopen bij Al-Boreno

EEN PLAT DAK ISOLEREN?

Dakisolatie kopen in Limburg: bij Al-Boreno in Tessenderlo!

UITGEBREIDE KEUZE IN DAKISOLATIE

Voor het isoleren van platte daken is er een ruime keuze aan dakisolatie bij Al-Boreno. Zowel voor het isoleren langs binnen als buiten hebben wij alles in huis.

Als voormalig dakdekker kozen wij zelf vaak voor het isoleren langs buiten, waardoor we het interieur ongemoeid konden laten. Deze vorm van dakisolatie is een ideale oplossing wanneer je gelijktijdig je dak laat renoveren met roofing of Resitrix-EPDM bijvoorbeeld. Er wordt dan gebruik gemaakt van speciale isolatieplaten die een hoge isolatiewaarde hebben en voldoen aan alle vereisten, ook wat betreft de eisen voor het verkrijgen van energiepremies. Meer zelfs: door de buitenschil te isoleren voorkom je koudebruggen en behaal je een nog hoger rendement. 

ALTIJD EEN GESCHIKTE OPLOSSING VOOR DAKISOLATIE

We bieden verschillende oplossingen in dakisolatie aan, al dan niet met een verkleefde onderdakfolie. Wanneer je de voorkeur geeft aan dakisolatie dat gelijktijdig een goede geluidswering moet garanderen, hebben wij ook een aantal oplossingen in petto. We informeren je ook graag over de geschatte terugverdientijd van dakisolatie en eventuele premies waarop je recht heeft. 

Soorten isolatie:

  • PIR/PUR isolatie

  • Rotswol isolatie

DAKISOLATIE KOPEN MET HET ADVIES VAN EEN DAKDEKKER MET JARENLANGE ERVARING? 

Je vindt ons in Limburg, op de grens met Antwerpen en Vlaams-Brabant, maar we helpen je graag over heel België.

Persoonlijke service – Ervaring & advies – Beste prijs & kwaliteit – Snelle levering – 7/7 bereikbaar

bottom of page