RESITRIX-EPDM KOPEN IN TESSENDERLO (LIMBURG)

DE LOGISCHE KEUZE VOOR RESITRIX-EPDM

Bent u van plan om uw plat dak te renoveren en zoekt u naar duurzaam dakbedekkingsmateriaal? Logisch: niemand houdt ervan om bij de eerstvolgende extreme weersomstandigheden meteen schade op te lopen. Net daarom is het belangrijk om voor kwalitatieve en hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen te kiezen. Heel wat professionele dakwerkers zweren bij Resitrix-EPDM, althans als het op platte daken aankomt. Ook wij van Al-Boreno in Tessenderlo maken de nadrukkelijke keuze voor Resitrix-EPDM.

Resitrix-EPDM is een afdichtingsmembraan dat wordt gebruikt bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dit type dakbedekkingsmateriaal bestaat uit een enkele zelfklevende laag, maar is in feite opgebouwd uit een met glasvezel versterkte EPDM-toplaag en een zelfklevende onderlaag. Zo is bewezen dat Resitrix-EPDM minstens 50 jaar lang meegaat. Ook de 100% waterdichte naadverbinding zorgt voor een duurzame oplossing voor uw plat dak in Limburg.

RESITRIX-EPDM KOPEN EN PLAATSEN

U kunt in onze zaak, Al-Boreno in het Limburgse Tessenderlo, Resitrix-EPDM kopen. Het plaatsen van Resitrix-EPDM voert u perfect zelf uit wanneer u hier al enige ervaring mee heeft, maar u kunt ook altijd een specialist inschakelen. Het is immers erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alle naden goed aansluiten zodat uw dak 100% waterdicht is. Resitrix-EPDM wordt aan elkaar gelast met hete lucht waardoor de onderdelen aan elkaar worden gesmolten. Hierdoor wordt de waterdichtheid gegarandeerd, op voorwaarde dat u het dus ook goed doet. Hoewel de gemiddelde levensduur hoog is, speelt de optimale plaatsing hierbij eveneens een belangrijke rol.

Resitrix EPDM - Al-boreno in Limburg bij Antwerpen en Vlaams-Brabant
1/3

HEEFT U GEEN ERVARING MET HET PLAATSEN VAN RESITRIX-EPDM?

Dan staan wij graag in voor het plaatsen van Resitrix-EPDM in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant.