top of page
Resitrix EPDM bij Al-Boreno

RESITRIX EPDM KOPEN?

 

Bij Al-Boreno Dakmaterialen in Tessenderlo, Limburg!

DE LOGISCHE KEUZE VOOR RESITRIX-EPDM

Bent u van plan om uw plat dak te renoveren en zoekt u naar duurzaam dakbedekkingsmateriaal? Logisch: niemand houdt ervan om bij de eerstvolgende extreme weersomstandigheden meteen schade op te lopen. Net daarom is het belangrijk om voor kwalitatieve en hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen te kiezen. Heel wat professionele dakwerkers zweren bij Resitrix-EPDM, althans als het op platte daken aankomt. Ook wij van Al-Boreno in Tessenderlo maken de nadrukkelijke keuze voor Resitrix-EPDM.

WAT IS RESITRIX-EPDM?

Resitrix-EPDM is een afdichtingsmembraan voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dit type dakbedekkingsmateriaal bestaat uit een enkele zelfklevende laag, maar is in feite opgebouwd uit een met glasvezel versterkte EPDM-toplaag en een zelfklevende onderlaag. Zo is bewezen dat Resitrix-EPDM minstens 50 jaar lang meegaat. Ook de 100% waterdichte naadverbinding zorgt voor een duurzame oplossing voor elk plat dak in Limburg.

RESITRIX-EPDM KOPEN EN PLAATSEN

Je kan in onze zaak, Al-Boreno in het Limburgse Tessenderlo, Resitrix-EPDM kopen. Het plaatsen van Resitrix-EPDM voer je perfect zelf uit wanneer je hier al enige ervaring mee heeft. Het is immers erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alle naden goed aansluiten zodat het platte dak 100% waterdicht is. Resitrix-EPDM wordt aan elkaar gelast met hete lucht waardoor de onderdelen aan elkaar worden gesmolten. Hierdoor wordt de waterdichtheid gegarandeerd, op voorwaarde dat je het dus ook goed doet. Hoewel de gemiddelde levensduur hoog is, speelt de optimale plaatsing hierbij eveneens een belangrijke rol. Naast Resitrix-EPDM kan je ook voor andere merken in EPDM, roofing of dakisolatie bij ons terecht om een plat dak te renoveren of te plaatsen.

NOOD AAN ADVIES IN HET PLAATSEN VAN RESITRIX-EPDM? 

Wij helpen je graag verder! Spring binnen bij Al-Boreno in Tessenderlo, Limburg op de grens met Antwerpen en Vlaams-Brabant als je Resitrix EPDM wil kopen.

Persoonlijke service – Ervaring & advies – Beste prijs & kwaliteit – Snelle levering – 7/7 bereikbaar

bottom of page